Specialist in PURE bouw & immo

Eenvoud - nauwkeurigheid - efficiëntie & kwaliteit is een must.

Wij zijn gespecialiseerd in PURE bouw & immo. Ruim 22 jaar ervaring op de werkvloer is voor mij een must om mee te geven aan u als toekomstige bouwer. Vakmanschap en passie zijn de fundering van elke samenwerking. Dit met respect voor het vak en zijn vakmensen.
Aangezien de complexiteit tijdens uitvoering ben ik dagelijks aanwezig op de werven om nauwlettend de correcte werking van elk project ( of werf)  op te volgen. Hierdoor staan wij garant voor onze service en werken wij nauw samen met vakbekwame mensen, die mee aan de basis staan voor een goed afgewerkt project of geleverde diensten.

Onze troeven zijn dat we:
  • op korte termijn uw project kunnen opstarten en realiseren
  • complexe of "moeilijke" werken een uitdaging vinden en hier de nodige energie in steken
  • zoeken & u adviseren naar de meest eenvoudige / economische oplossing
  • mee uitwerken van hernieuwbare & energiezuinige investeringen
  • zeer flexibel zijn naar opvolging en overleg en willen graag onze mening en ervaring delen
  • Aangezien wij gevestigd zijn in kortessem , vlakbij E 313 & E 314 strekt ons werkterrein zich uit over Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel en Luik.

Wij zijn gespecialiseerd in bouw & immo.  Vanaf aankoop grond worden woningen / appartementen volledig in eigenbeheer ontworpen – gerealiseerd en verkocht. Dit met oog voor detail en kwaliteit aan betaalbare prijzen. Alle projecten worden uitgevoerd met de grootste aandacht voor hernieuwbare energie en energiezuinig wonen.

De belangrijkste factoren in projecten zijn de aangename samenwerking, vakmanschap aan realistische prijzen en een vlotte, haalbare planning zodat elke vakman kwaliteit kan blijven leveren. Het is hier waar we het verschil maken in onze projectleiding en dan ook deze dienst afzonderlijk kunnen aanbieden aan toekomstige bouwers – architecten – projectontwikkelaars – etc …

© 2016 - www.vandormael-bvba.be