Specialist in renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in PURE renovatie. Daardoor worden we dikwijls betrokken bij het oplossen van 'bouwtechnische'problemen. Ruim 20 jaar ervaring op de werkvloer is voor mij een must om mee te geven aan ons jong,dynamisch team dat voor u klaar staat.

Aangezien de complexiteit tijdens uitvoering ben ik dagelijks aanwezig op de werven om nauwlettend de correcte werking van ons bedrijf op te volgen. Hierdoor staan wij garant voor onze service en beschikken wij over vakbekwame mensen, die mee aan de basis staan voor een goed afgewerkt project of geleverde diensten. Onze troeven zijn dat we:

  • op korte termijn uw project kunnen opstarten en realiseren
  • complexe of "moeilijke" werken een uitdaging vinden en hier de nodige energie in steken
  • zoeken & u adviseren naar de meest eenvoudige / economische oplossing
  • zeer flexibel zijn naar dringende herstellingen toe

Aangezien wij gevestigd zijn in kortessem , vlakbij E 313 & E 314 sterkt ons werkterrein zich uit over Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel en Luik.

Wij zijn gespecialiseerd in renoveren van woningen & commerciële panden. Dit kan gaan van het aanbouwen van leefkeukens tot een gebouw wind- & waterdicht maken. Veelvoorkomend zijn ook de kleinere opdrachten zoals herstellingswerken / kleinere werken; deze worden dan ook met even grote zorg en correctheid behandeld. Wij beschikken over de nodige materiëlen om vakkundig, snel en kostenbesparend werken uit te voeren van kleine en grote omvang. Wij hebben de ervaring om werken in stadscentra of op kleine oppervlaktes uit te voeren. Aangezien wij beschikken over een eigen kraanwagen kunnen wij probleemloos werken uit voeren t.e.m. de vijfde verdieping.

Om de hedendaagse trend te volgen, bieden wij meerdere activiteiten aan. Zodat u slechts 1 aanspreekpunt heeft tijdens uw project. Dit is dan ook de reden dat wij bijkomend een advies- en opvolgingsburo zijn. Omdat verbouwen al kosten genoeg met zich mee kan brengen, vooral door onnvoorziene werken, willen wij onze ervaring en mening delen met de klant / architect.

U kan op ons rekenen vanaf een kennismakend gesprek tot eindoplevering van uw project.

© 2016 - www.vandormael-bvba.be