Projectcoördinatie

Coordinatie

Elk nieuwbouw- en renovatieproject vergt veel bouwtechnische kennis. Het is een meerwaarde om een opgeleide ervaren gids aan boord te hebben die deze expertises in huis heeft. Een onafhankelijk adviseur, iemand die ervoor zorgt dat alle facetten logisch samenvallen.

Het resultaat: een nauwgezette coördinatie leidt tot hogere kwaliteit, kortere bouwtermijnen, passende oplossingen en een efficiënter bouwproces. Hiermee brengen we rust op de werf met vooral een blijvend oog voor detail , kwaliteit , budget en planning ! Ongeacht of u een bouwpromotor, investeerder of grondeigenaar bent.

Allen hebben één ding gemeen: ze zoeken het beste rendement voor hun vastgoedprojecten, eigendommen en/of investeringen.

Voorstelling

Sinds 1999 hebben de mogelijkheden zich voorgedaan dat ik mooi parcours kon afleggen in de bouw/renovatie en immo sector . Sinds vele jaren werden we steeds meer en meer betrokken in & bij ontwerpfases grote renovaties ( vooral stabiliteit en bouwtechnisch) met als gevolg : Uiteindelijk volledige immo-projecten met eigen verkoop . Dit van aankoop grond , planontwerp tot sleutel op deur woningen in volledig eigen beheer met diverse onderaannemers .

Door de diversiteit door de jaren heen bouwde ik toch enige know how op in deze sector en wil ik deze kennis voortzetten door mijn diensten aan te bieden in jullie hedendaagse projecten.

Dit kan zich beperken tot loutere opvolging van de werken en de aannemers, maar kan zich ook uitbreiden tot het meedenken in ontwerpfase , zelfs mee investeren/ontwikkelen van uw specifiek bouwproject met als gevolg voor beide partijen een hoger/beter eindresulaat of winst. Kortom de krachten bundelen om zeer creatief het gewenst resultaat te halen

© 2016 - www.vandormael-bvba.be