Metaalconstructies

Dagelijks krijgen wij te maken met de vraag voor het verwerken van staal in & rondom gebouwen. Dit is dan ook onze hoofdactiviteit.

Wij beschikken over gespecialiseerd materiaal, dit om snel en vakkundig te kunnen werken, dit betekent uiteraard een lagere kost voor u. Veel voorkomend is het uitbreken van tussenmuren en het aanpassen van gevelopeningen, vooral raamopeningen in buitengevels. Hier wordt dan overgegaan tot het plaatsen van metalen ligger & kolommen. Ook voor zichtbare poedergelakte constructies kan u bij ons terecht.

Voor een correcte werking hebben wij een eigen ingenieur, die na overleg, het geheel uitwerkt. Nadien produceren wij alle balken-kolommen en zelfs een volledige aanbouw, tot maatwerk in ons eigen atelier. Dit is onze troef om snelle levering te garanderen tijdens de werken. Regelmatig zijn er onvoorziene omstandigheden, vooral in winkel-horeca. Aangezien een strakke planning kunnen wij dan de service garanderen om op maat gemaakt materiaal te plaatsen en geen tijd te verliezen.

 

© 2016 - www.vandormael-bvba.be